Bulvár

Elképesztő! 45 kilót fogyott az X-Faktor egykori sztárja

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.08 | 12:18

Extrám sokat fogyott az X-Faktor és a Rising Star egyik istenadta tehetsége, aki sikerei ellenére hátat fordított a színpadnak.

Egy éve pedig óriási fordulatot vett az élete, egy olyan területre tévedt, amelyben – elmondása szerint – iszonyú pénz van. Közben leadott 45 kilót, és a meggondolatlannak tűnő, hirtelen váltások ellenére sokkal tudatosabbnak látja magát.

Fotó: Pixabay

Samu Kriszta Mazsi pont egy évvel ezelőtt megtalálta magának a TikTokot, ahol azóta is szüntelenül alkot, szórakoztat, irányt mutat, jelen van. Már az első lépéseket is konkrétan megtervezte. Profilozott, figyelte a legnagyobbakat, majd előrukkolt egy sajátos stílussal, amit százezrek imádnak és követnek.

Pénzügyi területen, egy osztrák banknál dolgoztam, jól éreztem magam, voltak velem tervek, de egy kicsit renitensnek éreztem magam. Egyik péntek reggel gondoltam egyet, és felmondtam. A felmondási időm alatt kitört az orosz-ukrán háború, és kicsit meginogtam, de vállaltam a bizonytalant. Ugyanis tudtam, hogy ebben a platformban iszonyú pénz van, és nem hagyott nyugodni a gondolat: ahelyett, hogy 8-10-12 órákat ülök valahol, és másoknak termelem a bevételt, mások birodalmát építem, építhetném a saját magamét is. Úgy éreztem: egy próbát megér. Elkezdtem analitikákat, statisztikákat bújni, megfigyeltem, hogy ki mikor posztol, profiloztam, terveztem, majd tudatosan, karácsony előtt kitettem az első videómat, ami 30-40 ezres megtekintést hozott

– meséli Samu Kriszta Mazsi a Spirit FM-en is hallható #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásának vendége.

Aki Mazsira az X-Faktorból és a Rising Starból emlékszik, lehet, hogy ma meg sem ismeri, mert nem csak életcéljait tekintve, hanem külsőleg is hatalmas változáson ment keresztül.

Az egész életem megváltozott 45 kiló fogyás után. Úgy néztem ki, mint aki megette saját magát. Bár boldog ember voltam akkor is, de az életem minden területe pozitív irányban változott, miután lefogytam.

Én egészségügyi okok miatt kezdtem el fogyni. Én akkoriban, amikor 106 kiló voltam, volt egy boldog párkapcsolatom, most például egyedülálló vagyok. Az akkori életemben is el tudtam magam fogadtatni, nagyon sokan szerettek, de beléptem a 30. életévembe, és úgy éreztem: halál ciki vagyok, mert ha 100 métert futni kell a busz után, akkor összeesek. Ahogy a busz elindult, mint egy isteni szikra, megjelent előttem egy épp akkor nyíló fitness terem táblája. Ezt jelnek vettem, és benéztem. Ennek már 7 éve, és ott ragadtam. Nem dolgoztam személyi edzővel, figyeltem a testem, hogy mi jó neki és fotóztam, dokumentáltam mindent. Nagyon motiváló volt, amint láttam, hogy hétről-hétre kisebb és formásabb vagyok, majd arra is rádöbbentem, hogy így sokkal jobban érzem magam – tette hozzá Samu Kriszta Mazsi a #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával műsorában.

Forrás: napidoktor.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló