Bulvár

Elképesztő: David Bowie özvegye egyáltalán nem öregszik

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.08 | 16:18

Talán az Iman Abdulmajid név nem mond sokat, de ha azt halljuk, hogy “David Bowie özvegye”, akkor azért a többségnek beugrik a szépséges szomáliai modell.

A hölgy 66. évét tapossa, ám teljesen kibékült az életkorával. Iman szerint megöregedni: megtisztelő dolog – ezt még afrikai őseitől tanulta. Ha van szerencsénk betölteni az ötvenet és felugrik pár kiló, az még nem ok az aggodalomra. Hosszú évtizedek óta áll a kamerák előtt, és amire mindig ügyelt, az a gondos bőrápolás. Édesanyja 8-10 éves koruk óta erre nevelte a lányokat – ugyanezt a bőrt fogják hajlott korukban is viselni, így befektetésként érdemes ápolniuk. Akárcsak a fogmosás, legyen ez is a napi rutin része.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IMAN (@the_real_iman) által megosztott bejegyzés


Nem szokott hazudni a korát illetően – hagyta, hogy a természet végezze a dolgát, így kés alá sem feküdt sosem. Életének minden szakaszában igyekezett elfogadni a külsejét; és igen – a karantén alatt rá is felszaladt egy kis plusz. A legtöbb ember vágya, hogy egy csepp zsír se legyen a testén – ám Iman szerint soványan az arc és a kéz úgyis elárulja, hány évesek lehetünk. A szervezetben idővel csökken a feszesítő hatású kollagén mennyisége, és a többség ezért rohan különböző feltöltésekre, kezelésekre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IMAN (@the_real_iman) által megosztott bejegyzés


Egy 3D-s regeneráló arcmaszk sokat segített neki, főleg mikor megfázva kellett dolgoznia. Csak feltette, és utána olyan érzése volt, mintha nyaralásból jött volna haza. A szeme körüli hidratálás szintén kiemelten fontos, illetve a C-vitaminos táplálás, külsőleg is. Ám a kulcs, hogy belülről ragyogjunk – de persze az sem árt, ha sportolunk – Iman 30 éves kora után kezdett rendszeresen edzeni. Jelenleg túrázik és bokszol, illetve megesik, hogy ásványvizes gyömbér-kurkuma turmixot kortyolgat.

Forrás: izeselet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.