Bulvár

Szijjártó és Novák Katalin is felköszöntötte Győzikét

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.09 | 14:18

Győzike hangsúlyozta, nincs benne kapurázási pánik, csak nagyon szeretett 30-40 éves lenni.

A Mokka stábja is meglepte a TV2 sztárját, aki talán minden korábbinál több köszöntést kapott, így ezek a napok most valóban róla szóltak. Győző az interjúja elején elárulta, furcsán és érdekesen érzi magát 50 évesen, mert noha korábban azt mondták neki, ez nagy változást hoz az életében, nemigazán hitt benne.

Most azonban már ő is érzi magán ezt, és elismeri, öregszik, illetve eleinte nagyon megviselte, hogy már 50 éves. A család együtt fogadta meg, hogy 2024 a változás éve lesz, mert pozitív irányba szeretnének változni, miközben lassan Evelin 30 esztendős, addig Bea az 50. születésnapjára készülhet.

Győzike hangsúlyozta, nincs benne kapurázási pánik, csak nagyon szeretett 30-40 éves lenni.

Nagyon, nagyon szerettem. Én nagyon-nagyon szerettem ezt az 50 évet. Lehet engem szeretni, lehet engem utálni, lehet rólam rossz kommentet írni, de amit akartam, elértem. Sokan, akik nem ismernek, azt hiszik, az vagyok, ami a tévében. Az egy szerep, az egy dolog.

Többek között arra is nagyon büszke, hogy a semmiből emelkedett fel és vált ismert, sikeres emberré. Továbbá arra is végtelenül büszke, hogy született két lánya, de a legbüszkébb Gáspár Beára, aki jóban, rosszban kitart mellette. A Mokkában mutatta meg azt a két levelet, amit Szijjártó Péter külügyminiszter és Novák Katalin köztársasági elnök küldött neki születésnapja alkalmából.

Büszke is vagyok, mert ez is nagy dolog, hogy ők felköszöntöttek.

Liner


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Életveszélyes az Apple új terméke
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 05.