Bulvár

A 37 éves nagymama kiállt a világ elé: nem dühös, hanem büszke

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.11 | 14:48

Ha az anya kistiniként szül, gyakran a lánya is ezt a példát követi. Ez a szülő azonban nem dühös emiatt, hanem inkább büszke a családjára.

A TikTokon történt bejelentése óta sok figyelmet kapott a népszerű influenszer Misty Dawn Hight esete, aki 37 évesen először osztotta meg a világgal, hogy nagymama lesz. Az örömteli hír azonban nem mindenkiből pozitív reakciókat váltott ki, sőt: sokkal azzal vádolták Hight-ot, hogy a tini terhességet reklámozza.

Hight négy gyermek édesanyja, és őszintén beszélt arról, hogy 15 évesen lett terhes első gyermekével, Rileigh-val. A lánya apjával 12 és 21 éves kora között volt együtt, és 19 évesen házasodtak össze. Azonban a házasságuk nem tartott sokáig, és külön utakon folytatták az életüket. Hight részletesen beszélt az első terhességének körülményeiről is, elmondva, az ebédpénzét gyűjtötte egy héten át, hogy abból tudjon venni egy terhességi tesztet.. a család és a barátok támogatása nélkül aligha jutottak volna egyről a kettőre.

A videóban Hight bevallja, hogy akkoriban nagyon naiv volt. Kért ugyan korábban fogamzásgátlót az anyjától, de ő nem egyezett bele a dologba. Úgy gondolta, megóvhatja ezzel a túl korán elkezdett szexuális élettől, és az ezzel járó csalódásoktól – tévedett. Az anyuka most büszke arra, hogy áprilisban nagymama lesz, és igyekszik mindenben támogatni a lányát.

@mistydawn3431 Mimi Miaty 🤣 #fyp #mistydawn3431 ♬ original sound – Misty Dawn


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló