Bulvár

“Akkor láttam először a férjemet, amikor kihoztam a börtönből”

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.11 | 07:18

Erica és Austin nem épp hagyományos első randin ismerkedett meg egymással, hanem börtönlevelezés vette kezdetét, ami szerelemmé, majd házassággá nőtte ki magát.

Austin hét évet kapott azért, mert részt vett egy fegyveres rablásban: ő volt az, aki a volán mögött várta az elkövetőt, majd menekítette őt. Ericával, az ingatlanossal egy közös barát segítségével került kapcsolatba, méghozzá azért, mert szeretett volna az örökségéből egy kis lakást venni, ahol élhet majd akkor, ha büntetését letöltötte.

Ahogy azonban a telefonon és levélben egyre többet beszélgettek, a két fiatal között egyre bensőségesebb viszony alakult ki. A tranzakciót követően is folytatták a levelezést, és egyre közelebb kerültek egymáshoz.

Erica kezdetben megijedt attól, hogy Austin milyen súlyos bűncselekményt követett el, de szerinte közben a hét év túl súlyos büntetés is a tettéért. A család szintén óvta Ericát a börtönviselt férfi szerelmétől, különösen azért, mert Ericának a korábbi kapcsolatából már van egy kislánya.

“Iszonyúan ideges voltam, amikor először találkoztunk. Ez konkrétan akkor volt, amikor érte mentem a börtönbe, hogy hazahozzam. Amint megölelt, onnantól fogva azonban minden félelmem és aggodalmam eltűnt”

– fogalmaz Erica.

A pár azóta együtt él, 2021 decemberében pedig végre össze is házasodtak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló