Bulvár

Hogy van pofája? Lincshangulat alakult ki emiatt a szállás miatt

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.13 | 12:18

Bár az Airbnb-ként kiadott szállás az albérleteknél is olcsóbb, nem aratott osztatlan sikert: a lincshangulat miatt törölni kellett a hirdetést.

Az Airbnb egy londoni hirdetése kiverte a biztosítékot a felhasználók körében, miután kiderült, hogy három nappaliban felállított aprócska sátor egyikébe kínálnak szállást 68 fontért éjszakánként. A szállás London belvárosában, a Temze közelében, a Covent Garden szomszédságában található, de az internetes felháborodás miatt végül törölték az oldalról.

A kínált árak a kevésbé keresett időpontokon akár 38 fontig is csökkentek éjszakánként, ami körülbelül 17 ezer forintnak felel meg. Bár az ár vonzónak tűnt a londoni albérletpiacon, a szállásnak komoly hátrányai is akadnak. A szobában összesen három sátor van felállítva, így a vendégeknek kevés magánszférájuk marad.

Az Airbnb oldaláról törölt hirdetés azonban korábban 4,45 csillagos értékeléssel rendelkezett. Néhány vendég a kiváló elhelyezkedést és a szállás fürdőszobáját dicsérte, míg mások a sátrak szűköcske méretét és a sok zajt emelték ki negatívumként.

@londonlister.com London Central London Tent in Living room to rent #london #tent #livingroom #tent #londonrent #zone1 ♬ original sound – LondonLister.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló