Bulvár

Közös babát tervez a 61 éves nagymama a 24 éves szerelmével

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.15 | 14:18

Az asszonynak már van 7 gyermeke és 17 unokája, de most rátalált a szerelem egy 24 éves férfi oldalán, akivel újra családot alapítana.

A 24 éves Quran McCain nemrégiben elvette 61 éves feleségét, Cheryl McGregort, és most az első közös babájukat tervezik. A párt egyáltalán nem zavarja a hatalmas korkülönbség, és a fiatal férfi elfogadta azt is, hogy Cherylnek 7 gyermeke és 17 unokája is van.

A férfi bevallotta, hogy próbálkoztak már természetes úton is, de hamar rájöttek, hogy ha a szerelemben nem is, a biológiában azért van szerepe az életkornak.

A béranyaság és az örökbefogadás jöhet szóba így. Most még a béranyaságot részesítjük előnyben, de sok olyan esetet hallottunk, ahol jogi bonyodalom lett a vége. Egy kedves béranyát keresünk, aki hajlandó szerződést kötni, hogy a gyerek születés után nincs semmi joga a babához. Ha örökbe fogadnánk, mindenképpen félvér gyereket szeretnénk, hogy azt higgye, tényleg a mi gyerekünk

– mesélte a fiatal férj.

Cheryl azt nyilatkozta, hogy tudja, hogy a kora miatt nem tudná sokáig nevelni a közös gyermeküket, de szerinte 24 éves szerelme képes lesz egyedül is boldogulni a kicsivel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló