Bulvár

Kulcsár Edina bemutatta új párját

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.17 | 15:18
  • trendindex: 14

Kulcsár Edina tiszta vizet öntött a pohárba.nuus

Bár csak a múlt héten jelentették be, hogy elválnak, Kulcsár Edina szerint már jó negyed éve nincsenek együtt volt párjával Szabó András Csutival. Az influencernek pedig

mostanra már új szerelme is van, amiről saját maga számolt be

egy friss Instagram-bejegyzésben.

“Mivel lassan az összes ismerősömet felkeresik az újságírók, hogy megtudjanak mindent az életemmel kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy inkább leírok én mindent! Nem szeretném, ha találgatásokon alapuló cikkeket jelenítenének meg, vagy valótlan dolgot állítanának. Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban.

Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak,

viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikével foglalkozzanak.

Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és meggyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!
Nem akarok tovább bujkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és

megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot.

Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni.
Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!❤️
Továbbra sem szeretnék nyilatkozni, így szeretnék mindenkit megkérni, hogy ezt tartsák tiszteletben.

Varga Márk zenész már korábban bejelentette közösségi oldalán,

hogy valamikor december elején elköltözött párjától és két gyerekétől, akit azonban továbbra is anyjukkal együtt kíván nevelni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló