Bulvár

A Fekete Vonat frontembere munkásszállón nyomorog: Az Arénára lát rá az ablakból

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.18 | 17:48

Január hetedikén a Fekete Vonat az Arénában koncertezett.

Január hetedikén a Fekete Vonat az Arénában koncertezett. A fellépés bukó volt, ezért pár nappal később bejelentették, hogy többet nem is állnak össze.

fekete_vonat

L.L. Junior más véleményen volt, mint a társai, de a nézeteltérés okát nem részletezték. Beat most a Borsnak árult el meglepő dolgokat.

Egy munkásszállón lakom most. Ha tiszta az idő, akkor az emeleti ablakokból rálátni a Papp László Sportarénára… Milyen vicces ez. Vagy szomorú. Nem is tudom, mit érezzek. Lassan három hónapja vagyok itt. Otthon volt egy kis balhé, gondoltam a koncert előtt nem csinálom ki magam érzelmileg, mert akkor nem tudok rendesen koncentrálni. 23 éve vagyunk házasok, néha elkerülhetetlen egy veszekedés. Szóval október végén eljöttem otthonról, az önkormányzati bérleményünkből

– mesélte Beat.

Azt is elmondta, hogy azért volt szüksége a pénzre, mert az elmúlt három hónapban már 800 ezer forintot kifizetett a szállásra.

Jól jött az előleg. Abból azonban ma már nincs semmi. Most azt sem tudom, hogyan fogom a következő napokat kifizetni, és mit fogok enni. Nyilván, ha hazamennék, ehetnék, de én ennél büszkébb ember vagyok

– mondta. Beat azért nem hagy fel a zenéléssel, online koncerteket fog adni, hogy végre a saját dalait, dallamait is hallja a közönség – írja az nlc.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló