Bulvár

Így kínozzák a börtönben az egyik legismertebb pedofil kéjgyilkost – videó

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.18 | 17:19
  • trendindex: 2

A gyermekek elleni bűncselekmények elkövetőit látva még a galamblelkű emberek is remélik: a börtönben nem bánnak kesztyűs kézzel velük. Itt is pont erről van szó.

Marc Dutroux Belgium legismertebb pedofil bűnözője, akit 2004-ben ítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésre. A perverz férfi nem csak megerőszakolt gyermeket, de többet meg is gyilkolt a háza pincéjében kialakított kínzókamrájában. Áldozatai közül a legfiatalabb csupán 10 éves volt, és csak ketten maradtak életben.

A pedofil kéjgyilkos a nivellesi börtönben tölti büntetését, ahol rendszeresen érik atrocitások. A legtöbb rabnak van gyereke vagy maga is abuzust élt át gyerekként, így a Dutroux-félék minden sarokban számíthatnak verésre. A bűnözőt kénytelenek testi épségének védelme érdekében magányra ítélni, azonban ha rabtársai meglátják, így is szidalmazzák, alázzák, köpködnek rá – még akkor is, ha csak az ablakon keresztül.

Erről most egy videó is kiszivárgott: Dutroux a börtön udvarán flangál, az ablakból szitkokat szórnak rá, ő pedig egyre idegesebb…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló