Bulvár

Mezítláb hagyta magára Curtis anyját – kirúgták a betegszállítót

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.22 | 16:38

A betegszállító cég tulajdonosa bocsánatot kért Curtis családjától.

Kirúgták a betegszállítót, aki mezítláb, egy köntösben hagyta magára Curtis édesanyját, lakásának ajtaja előtt. A rapper közösségi oldalán számolt be arról, hogyan járt édesanyja rosszullétét követően a betegszállítókkal. A beteg asszony három órát várt a mentőre, mielőtt a Semmelweis Egyetem sürgősségijére szállították. Miután egy betegszállító másnap hazavitte, Curtis anyukáját mezítláb, egy köntösben, egy

Fotó: RTL

műanyag székre ültetve hagyták ott az lakása ajtaja előtt. 

Az OMSZ az ügyben vizsgálatot is indított, bár a betegszállítás külsős cég végezte. Curtis testvére, Széki Tibor elmondta, hogy a betegszállítást végző Filter Fitt Kft. tulajdonosa felhívta és bocsánatot kért a családtól. Emellett segítségét is felajánlotta. Mivel a cégvezető szerint saját beosztottja hibázott, azonnali hatállyal el is küldte a cégtől. A hibát elkövető személy nyolc éve dolgozott a cégnél – írta az atv.hu.

Curtis édesanyját a vércukra miatt kellett

kórházba szállítani. Miután hazaszállították, több óra várakozás után találtak rá. „Anyukánkat egy emelettel lejjebb egy instabil műanyag székre támaszkodva, azt maga előtt tova, mint a járást segítő kocsija lenne, sírva, kétségbeesve találtuk meg” – írta Curtis.

Reagált a mentőszolgálat Curtis anyjának kálváriájára


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló