Celeb

Curtis 3 órát várt a mentőkre, teljesen kibukott

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.21 | 11:22

A rapper édesanyjához kellett mentőt hívni, kis híján tragédia történt.

Curtis, közösségi oldalán fejezte ki mély felháborodását és dühét, miután édesanyjának rendkívül kellemetlen és botrányos élményben volt része. A mentőre órákat kellett várniuk, majd a következő órákban is számos probléma és mulasztás történt, amit a rapper elfogadhatatlannak tart és nem hagy annyiban.

Az RTL sztárja a Facebook-oldalán tette közzé az eset részleteit, rámutatva a sürgős fejlesztés szükségességére a mentőszolgálat terén. A posztjában Curtis hangsúlyozta a történtek felháborító volta és kifejezte, hogy válaszokat és vizsgálatot vár az intézményektől.

“Felháborító! Tegnap délután Édesanyánkhoz mentőt hívtunk, amire több mint három órát vártunk, másodszori hívásra nagy nehezen megérkeztek. Tájékoztattuk a mentő személyzetét, hogy nagy fájdalmai vannak (idegfájdalom a lábaiban), 17.9 a cukra és zavart.”

Curtis további részleteket osztott meg arról, hogy az éjszakát telefonálgatással töltötte, azon igyekezett, hogy minél frissebb információkhoz juthasson az édesanyja állapotáról.

Az eset kapcsán Curtis nemcsak a mentőszolgálatot és a kórházat teszi felelőssé, hanem egy specifikus szállító céget, akiknek munkatársa állítólag a lehető legrosszabb körülmények között hozta haza az édesanyját. A rapper élesen bírálja az eljárást, és vizsgálatot követel minden érintett félre vonatkozóan.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló