Bulvár

Tíz dollárt kér egy személyre szabott videóért, amiben magát Jézust alakítja

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.22 | 09:18

A Jézus Krisztus-imperszonátor valaha fanatikus mormon hívő volt, a bigott fajtából. Ma már azonban szégyenli régi énjét, és örömmel nevet a vallási poénokon.

A fiatal srác a filmiparban találta meg önmagát, statisztikaként és modellként. Teljesen spontán növesztette meg a szakállát és a haját, és maga is meglepődött, amikor az emberek utána kiabáltak az utcán: “hé, Jézus! Tiszta Jézus vagy!” Így aztán gyorsan rendelt magának a netről egy hosszú köpenyt, és készített egy videót, amiben poénosan bejelentkezett, mint Jézus: a felvétel óriási siker lett, és onnantól nem volt megállás.

Az új Jézus Krisztus manapság abból él, hogy személyre szabott videókat készít Jézusként. Egy 15 szavas üzenet 10 dollár, de a legtöbben kérnek is valami extrát, egy átlagos megrendelés tehát 18 dolcsi. Vannak, akik extrém dolgokat igényelnek: gördeszkázás vagy szörfözés, természetesen ezeknek is mind megvan a tarifája. Az, hogy ex-mormonként betéve tudja a Bibliát, még jól is jön, hiszen így minden alaklomra talál egy frappáns, személyre szabható idézetet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Üzlet
Emelkedik az arany ára
  • szerző:nuus
  • 2021. 02. 22.