Bulvár

Pamela Anderson elmondta: Bébiszittere molesztálta, majd 12 évesen megerőszakolták

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.24 | 12:18

Anderson úgy érezte, nincs kihez fordulnia, azért évekig titokban tartotta, hogy a férfi bántalmazta őt.

Jövő héten debütál a Netflixen Pamela Anderson dokumentumfilmje, a Pamela, a love story, melyben a színésznő egyebek mellett arról is beszél majd, hogy gyerekkorában megpróbálta megölni a bébiszitterét, miután a nő négy éven át molesztálta őt – írja a 24.hu.

Pamela Anderson / Instagram

Mindig azt mondta, ne mondjam el a szüleimnek. Próbáltam védeni tőle az öcsémet. Megpróbáltam megölni, megpróbáltam szíven szúrni egy cukorkatollal

– magyarázta Anderson, hozzátéve: a gyilkossági kísérlete után a nő végül autóbalesetben halt meg.

Azt mondtam neki, azt akarom, hogy meghaljon, és másnap autóbalesetben meghalt. Azt hittem, a mágikus erőmmel öltem meg, és nem mondhattam el senkinek. Biztos voltam benne, hogy én tettem, én kívántam a halálát és meghalt. Ezzel éltem egész fiatal életemben.

A színésznő arról is beszélt a filmjében, hogy 12 éves korában egy 25 éves férfi megerőszakolta őt.

A barátnőmmel felmentünk egy barátunk lakására, a barátnőm pedig felment az emeletre a sráccal, akibe bele volt zúgva. Én elkezdtem társasozni a földszinten a barátjával, amíg vártam rá. Egy ideig játszottunk, aztán azt mondta, úgy festek, mint akire ráfér egy masszázs. Ő 25 éves volt, én 12. Megerőszakolt. Úgy éreztem, az én hibám volt

– emlékezett vissza Anderson, aki úgy érezte, nincs kihez fordulnia, azért évekig titokban tartotta, hogy a férfi bántalmazta őt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló