Bulvár

Te beteg állat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned!” Berki és Mazsi évfordulót ünnepeltek

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.28 | 13:18

Így ünnepelte a házassági évfordulóját Mazsi és Berki Krisztián. 

Az ismert celeb meglepő őszinteséggel írt a Mazsival való kapcsolatáról.

Idézzük is:

Házasság! Ma van a házassági évfordulónk. Szomorú, hogy 10-ből 7 válással végződik…ezt tudjuk, de vajon a 7-ből hány pár akarja felismerni és dolgozni azon ha baj van? Tudjátok, én 1 hónapja is még válni akartam… Azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl…. de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni… aztán egyszer csak, tudod, amikor az egyik fél üvölt: te beteg állat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned, két választásod van:

1. kib@szottul megsértődsz… Egóból, hogy neked senki ne mondja már meg… és itt már vesztes vagy…

2. vagy tényleg elmész és kérsz segítséget. Persze, csakis akkor, ha a kapcsolat, a házasságotok előrébb való és fontosabb a saját személyednél! (Mert ugye, mindenki ezt mondja… Csak nem úgy cselekszik)”

– írta Krisztián a közösségi oldalán, majd hozzátette:

“Tudjátok, Ő akkor is szeret, amikor gyűlöl és kiabál…pedig könnyebb lett volna elengednie a kezem… de nem tette, sőt gyűlölve szorította a leginkább és nem engedte el…Ő az igazi Nő, az igaz szerelem, és most már az igazi szövetségesem. Két Nő van ma, aki megmentette a házasságomat: a szerelmem és Zsóka, a pszichológusom. És tudjátok, mi kell hozzá? Szinte semmi, csak te magad, hogy akard, és ha akarod, a pszichológus egy valós és biztos keretet add hozzá, amelyre minden párnak szüksége lenne…Tudjátok, szeretnék a legjobb apa és férj lenni…de azt nem tanítják sehol…pedig többet jelent mindennél. „A szeretet örül a másiknak, úgy, ahogy a másik van. Kritika nélkül, nem várva, hogy a másik változzék olyanná, amilyet én szeretnék, azt képzelve, hogy az majd milyen jó lenne a másiknak is”. (Feldmár)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.