Bulvár

Alekosz nagyon kiakadt: Beszólt a horgászoknak, azok pedig csúnya bosszút álltak

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.31 | 16:48

Felszólította a MOHOSZ vezetőségét.

Alekosz a napokban csúnyán beszólt a horgászoknak. Közösségi oldalán ecsetelte, nem csodálkozik azon, hogy rendre kidobják a nők a pecásokat.

Fotó: Facebook

A horgászok szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok

– fogalmazott Alekosz.

A valóságshow-hős úgy fogalmazott, hogy “ezeknek  az idiótáknak az okoz örömöt, hogy órákig figyelnek egy dugót és várják.. hogy az mozogjon. Akkor aztán meghúzzák a botot és remélik hogy lesz rajta valami. Persze, sosincs rajta semmi”.


A kommentelőket igencsak felbőszítette Alekosz bejegyzése. A Bors szerint olyannyira, hogy többen is veréssel fenyegették meg a botrányhőst. A lap értesülései szerint bár a verés nem történt meg, más atrocitás azonban érte Alekoszt. A valóságshow-hős állítása szerint a kertjében, az autója környékén haldarabokat talált.

“Szomorúnak tartom, hogy a halász-és horgásztársadalom ma ilyen mélyen van Magyarországon. Ez a minden szempontból elítélendő, privát szférát megsértő, tulajdont ugyan nem rongáló, de esetleg veszélyeztető cselekedet megtörténte volt a példa arra, amit a halászok az oldalamon lévő kommentszekcióban már előrevetítettek.

Na, és hol lesz a vége? Valóban beváltják ígéretüket? A tóparton-vízparton támadnak rám? Megszúrnak? Megütnek? Mert ugye nyíltan verést helyeztek kilátásba. Ezúton is nyomatékosan kérem a MOHOSZT, hívja vissza a halászokat

– háborgott a Bors megkeresésére Alekosz.

Közösségi oldalán arra szólította fel a MOHOSZ vezetőségét, hogy

azonnali hatállyal adjon ki közleményt, amiben teljeskörűen elhatárolódik a tegnapi posztom miatt erőszakos bűncselekményekre készülő halászaiktól, akik verést helyeztek kilátásba velem szemben.

Hozzátette, hogy “a Magyar Horgász és más horgászújságok, lapok is határolódjanak el nyilvánosan, a bűncselekmények elkövetésére készülő szereplőiktől és olvasóiktól”.

Agresszoraiknak engedélyeit pedig, vonják be! Tartsák nyilván őket. Eddig 16070 van és nő.

Mint írja, “szégyenlistát is el tudna képzelni a szakújságokban ahol névvel, címmel, engedélyszámmal listáznák a peoletár rabsicokat, akik erőszakos, durva verést helyeztek kilátásba egy törvényt tisztelő polgár ellen, egy vagyonőrrel, Alekosszal szemben”.

Alekosz durván kiosztotta az őt ótvaréknak nevező Béres Anettet: Soha nem lesz ő a Sarka Kata, a Rogán Cecília, a Vajna Timi


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló