Bulvár

Tiszta vizet öntött a pohárba Kulcsár Edina új pasija – elhagyott feleségének is üzent

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.03 | 15:48

Kulcsár Edina kedvese, G.w.M csütörtökön élőzött a közösségi oldalán, és tiszta vizet öntött a pohárba a róla megjelent hírek kapcsán.

Csütörtök kora délután egy élő videóban tisztázta a róla megjelent híreket G.w.M. A rapper közel három hete került a köztudatba, miután Kulcsár Edina közölte, hogy a nála hét évvel fiatalabb családapát szereti.

A párost azóta szétszedték a rajongók, a legtöbben az elhagyott feleket, Csutit és G.w.M feleségét, Melanie-t, illetve a négy gyermeket sajnálják. A rapper talán emiatt látta be, hogy sértő megjegyzések helyett jobb, ha bocsánatot kér a feleségétől

„Nem mi vagyunk az elsők, akik elválnak. Voltak kirohanásaim kommentben, amiket megbántam. Ezúton is bocsánatot kérek tőled, Melanie! Nem így kell kezelni sem nekünk, sem az országnak. Ennél sokkal okosabbak vagyunk” – üzente a feleségének. „Senkire nem tartozik a magánéletem. Eddig sem tartozott senkire. Jó pillanatokat megosztottam veletek, de ez nem azt jelenti, hogy az életembe belemászhattok!”

– osztotta ki a rajongóit, majd finomabbra vette a figurát.

„Ugyanúgy Melanie-t is szeretném támogatni a jövőben, és nagyon sajnálom, hogy ez így történt. Én azon vagyok, hogy minél jobb legyen ez a viszony, a gyerekeket közösen kellene nevelni. Sem Melanie-ról, sem magamról, sem Csutiról, sem Edináról nem tűrök el degradáló dumákat!”

A rapper az élő videó végén kifejtette, hogy egyikük sem dúlta szét a másik házasságát, Edinával a szakítás után szerettek egymásba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló