Bulvár

Jákob Zoltán luxuslakásában tartott házibulit a 17 éves lánya

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.06 | 11:48

A Nagy Ő addig egy szállodai szobába költözött.

Jákob Zoltán

A nagyobbik lányom már tizenhét éves, ami annyit tesz, hogy szinte már felnőtt. Persze, hogy egyre inkább törekszik az önállóságra és az is természetes, hogy a szüleitől elvár némi rugalmasságot és még ennél is több bizalmat. Nekem pedig semmi, de semmi okom nincs arra, hogy ezt a bizalmat ne adjam meg neki.

Jákob Zoltán nem állítja, hogy csupa jó gondolat szaladt át az agyán, amikor a lánya előállt a házibuli ötletével, de gondolkodás nélkül igent mondott. Csupán néhány alapszabályt fektetett le, mielőtt lányára bízta volna az otthonát.

Nem kezdtem tipikus papolásba, hiszen úgy voltam vele, hogy a gyerekek jó nevelést kaptak, és eleve el lettem volna késve, ha akkor próbálom meg lefektetni egy normális keretek között zajló buli kereteit.

A Borsnak azt is elmondta, bízik a gyermekeiben és számára fontos az, hogy ezt érezzék is. Biztos volt benne, hogy nem lesz nagy zűrzavar, miközben ő egy szállodai szobában tölti az éjszakát. Elmondása során nem kapott egyetlen hívást sem a szomszédoktól, másnap pedig minden pontosan ugyanolyan állapotban várta otthonában, mint ahogyan azt a gyerekekre hagyta.

A kis csapat bulizott és minden a legnagyobb rendben zajlott. A piakészletem is érintetlen maradt, legalábbis ránézésre biztosan. Persze simán megeshet, hogy trükköztek a fiatalok és amikor legközelebb megkínálok valakit az egyik drágább whiskyvel, csak tea kerül majd a pohárba, de ha így lesz, akkor sem leszek mérges, vagy csalódott, hiszen én is voltam kamasz. Ez persze csak vicc.

Jákob Zoltán szerint a lánya remek házigazda volt és a társaság is jól vizsgázott, ugyanis az értékesebb italai érintetlenek maradtak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló