Bulvár

Dögölj meg – ordította a nő, mire a férje holtan esett össze, majd 4 évig élt a testtel

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.08 | 12:18

Az 50 éves nő még négy évig együtt élt az oszlásnak indult holttesttel, az ágyát is megosztva azzal.

A tragikus eset a Szentpétervár melletti házukban történt, ahol az öttagú család egykor boldogan élt, ám négy évvel ezelőtt egy heves vita tragédiába torkollott. Szvetlana, az 50 éves nő, a veszekedés során azt kívánta a férjére, Vlagyimirra, hogy “dögöljön meg”, aki erre összeesett és valóban az életét vesztette.

A gyerekek eleinte nem vették észre az apjuk halálát, de hamarosan az egyik lány rájött, hogy valami nincs rendben. Szvetlana azonban nem értesítette a hatóságokat, hanem a holttestet egy takaróba csavarta, majd a hálószobájukba vitte és a közös ágyukba helyezte. A négygyermekes anyuka megtiltotta gyermekeinek, hogy kérdéseket tegyenek fel az esettel kapcsolatban, és megfenyegette őket, hogy pszichiátriára vagy árvaházba záratja őket, ha tovább faggatóznak.

Az ügyre négy évvel később derült csak fény, amikor az ifjúságvédelmi hivatal alkalmazottja kiment a házhoz, mivel az egyik gyerek hosszú ideje nem járt iskolába. A tisztviselő átvizsgálta a házat, és a hálószobában felfedezte a holttestet. A rendőrök további okkult tárgyakat és szimbólumokat foglaltak le, köztük temetési szertartásokhoz és egyiptomi istenekhez kapcsolódó tárgyakat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló