Bulvár

Itt a lista: ők legértékesebb influenszerek Magyarországon

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.09 | 13:18

A Forbes első alkalommal állított össze influenszer-toplistát.

A napokban megjelent listához a szereplők közösségi médiás aktivitását, követőbázisát, potenciális elérését és üzleti tevékenységét (szponzorált tartalmakat, illetve saját termékeket, szolgáltatásokat) is figyelembe vették.

A digitális tartalomgyártókat ezután a SentiOne online médiafigyelő platformmal, a HypeAuditor influenszer-adatbázissal, illetve a magyar influenszerpiaccal foglalkozó szakemberekkel értékelték négy kategóriában.

Mérték a róluk szóló pozitív és negatív tartalmak arányát, de a kommentek milyenségét, interakcióját is. Ezenkívül vizsgálták a személyes és a szponzorált tartalmakra érkező reakciók számának arányát.

Az első helyen a TheVR áll, amely az influenszerpiac csúcsára pörgette a nevét, a megosztóan extravagáns Whisperton pedig az egyik legeredményesebb tartalomgyártó.

Profizmusának – és az évek alatt összegyűjtött követőbázisának köszönhetően került fel Dancsó Péter is a legértékesebb influenszerek listájára. A huszadik helyen szereplő videós követőtábora tíz év folyamatos figyelem után már kevésbé aktív, de igazán nagyot a SentiOne márkaegészség-indexével zuhan:

számításuk szerint a róla születő kommentek és tartalmak csupán egyharmada pozitív.

A teljes, összesített lista itt elérhető.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Egészség
7 tipp az erekció javítására
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 11.