Bulvár

Egy szellemmel házasodna a nő, de van egy nagyon meglepő bökkenő

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.10 | 14:18

Kiderült, hogy elég nehéz egy szellemmel összeházasodni, de nem csak azért, mert a pasi nem él.

A LADbible számolt be arról, hogy egy Brocarde nevű énekesnő egy Edwardo nevű szellemmel szeretne összeházasodni. Az állítása szerint az otthonában jelent meg a szellem, ezután nem sokkal egymásba is szerettek, egy párt alkotnak.

A nő egy éjszaka észrevette, hogy van egy gyémántgyűrű a párnáján. Először nem tudta mire vélni, de aztán a zuhanyzás közben észrevette, hogy a gőzben kérdőjelek rajzolódnak ki, innen tudta, hogy Edwardo megkérte a kezét. Azóta így, a zuhanyban beszélnek egymással, Brocarde szerint a szellem mindig megtalálja a módját, hogy kommunikáljon.

Amikor például változik a víz hőmérséklete, a nő tudja, hogy a szellem az érzelmeit fejezi ki.

Jegyesként már az esküvőszervezésnél tartanak, de az énekesnő arról panaszkodott, hogy Edwardónak nagyon magasak az igényei. Háromrészes viktoriánus öltönyt szeretne viselni, de a nőnek ez nem tetszik. A meghívók kiküldése is gondot okoz, ugyanis Edwardo barátai már nem élnek. Ezen túl az esküvő lebonyolítása sem egyszerű, ugyanis eddig minden egyház elküldte őket, mondván, hogy ez egy istenkáromló kapcsolat.

Az énekesnő azt is felemlegette, hogy az egészet neki kell fizetnie, de pozitívumként megemlítette, hogy Edwardo legalább nem eszik nyilvánosan, így erre nem kell majd költeni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló