Bulvár

Visszaadta jogosítványát Fülöp herceg

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.10 | 11:18
  • trendindex: 2

A brit uralkodó férje a múlt hónapban szenvedett súlyos autóbalesetet.

Visszaadta járművezetői engedélyét Fülöp edinburghi herceg, a brit uralkodó férje, aki a múlt hónapban meglehetősen súlyos autóbaleset részese volt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Windsor Royal Family (@windsor.royal.family) on

Az idén 98 esztendős Fülöpöt a királyi család kelet-angliai téli rezidenciája, Sandringham közelében érte a baleset január 17-én, amikor Land Rover Freelander terepjárójával a helyi főútra próbált kihajtani, és eközben összeütközött egy Kia személyautóval. A herceg maga vezette a Land Rovert, amely felborult. II. Erzsébet királynő férjét a helyszínre érkező többi autós segítette ki az oldalára dőlt kocsiból.

Fülöpnek nem esett baja, de a másik kocsi utasának, a 45 éves Emma Fairweathernek eltört a csuklója, a Kiát vezető 28 éves nő a térdén szenvedett könnyebb vágásos sérüléseket. A királyi család első számú londoni rezidenciájának tájékoztatása szerint az edinburghi herceg gondos megfontolás után úgy döntött, hogy beszolgáltatja vezetői engedélyét a rendőrségnek, és ez szombaton meg is történt. A palota hangsúlyozta, hogy Fülöp herceg önként, saját elhatározásából adta vissza jogosítványát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.