Bulvár

Puzsér: Nem Koltai Robi vette el Pogány Judittól az együtt megöregedés lehetőségét, hanem a világszellem

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.11 | 17:18

Pogány Judit nemrég a Kadarkai Endrének adott interjújában idézte fel, hogyan ért véget 35 éves házassága Koltai Róberttel, és hogy mennyire fájlalta a történteket.

A színészpár még 2006-ban vált el egymástól, miután Pogány Judit egy elolvasott sms-ből tudta meg, hogy a férje megcsalja őt. A mai napig sajnálja, hogy nem öregedhetett meg együtt a volt férjével.

Az idő nagyon sok mindenre orvosság, de igen, akkoriban azért nagyon sokat bőgtem, meg nagy fájdalom volt.Gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette, és csodálatos lehet az együtt megöregedést megélni, ezt a Robi elvette tőlem

– jelentette ki a színésznő.

Pogány Judit szavaira Puzsér Róbert az Önkényes Mérvadó című rádióműsorban reagált – írja az RTL.hu.

Pogány Judit számon kéri, hogy minden körülmények között, akárhány kilósan, akármilyen megereszkedett bőrrel ragaszkodunk a másikhoz. De ami a Pogány Juditnak az időskori megereszkedettség, az nem lehet Koltai Róbertnek ez a kis félrelépés?

– tette fel a kérdést a publicista, aki szerint

Pogány Judit itt egy elsüllyedt múltba vágyódik vissza.

Hozzátette:

Ez már nem a 19. század. (…) És bizony ahogy a 19. században egyszer és mindenkorra, holtomiglan-holtodiglan kötődtek meg a szövetségek, úgy a huszadikban már fel lett találva a válás, a huszonegyedikben meg már ez a rendje, és a kivétel az, ami a tizenkilencedikben zajlott. A kivételhez ragaszkodni és a rendről, a rendszerről tudomást nem venni – lehet, hogy ez borzasztó, de nem a Robi vette el Pogány Judittól az együtt megöregedés lehetőségét, hanem a világszellem

– vélekedett Puzsér.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló