Bulvár

A nemzet csótánya ismét bevallotta: Rajong Orbán Viktorért, de Szijjártót és Semjént is nagyon szereti

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.12 | 14:18

A rocker azért szereti Orbán Viktort, mert szerinte a miniszterelnök előrébb jár, mint ő.

Nagy Feró szerint a mai magyar rockzenészek legtöbbje jobboldali és egyetért azzal a kormánnyal, amit Orbán Viktor vezet mondta ek Karc FM-nek adott interjújában.

nagyfero-orban
Kép: Facebook/Orbán Viktor

Nagy Ferót szerinte sokan hívják agymosottnak a politikai hovatartozása miatt, de szerinte épp azok az agymosottak, akik ezt gondolják. A baloldalról azt mondta:

Igazából nagy a hangjuk, olyan érzésem van, tele vannak pénzzel. Ha én azon az oldalon állnék, kapnék egy havi 5-600 ezres fizetést, állandóan írjak ellene. Írjam, hogy ez csótány, ez átállt, ez mindig a magyarság ellen volt. Olyanokat tudnak írni… ők meg vannak szervezve erre.

A rocker azért szereti Orbán Viktort, mert szerinte a miniszterelnök előrébb jár, mint ő, és ha mond valamit, azt komolyan kell venni. Orbán az intézkedéséivel és a karakterével is kivívta a szeretetét. Elmondott egy történetet is, ami Kötcsén esett meg vele. A tömegből valaki odakiabálta neki: Jó Orbán s.ggét nyalni? Azt válaszolta: Hát, ha nekem az a s.gg tetszik.

Mi vagyunk a kétharmad. Én szeretem őt… a Viktor mellett van még egy pár jó arc. A Semjén, a Szijjártó… hát ilyen külügyminiszterünk még nem volt! Ha a Viktor megszólal a tévében, én rögtön nézem. Elfogultan nézem, de mégis mindig próbálok belekötni.

Nagy Feró szerint Orbán Viktor előttünk jár valahol, mi pedig még ma járunk itt, hogy eszünk a Mekibe valamit, elleszünk valahogy… jobban látja a világot mint mi.

Nagy Feró szerint az ország megosztott, egyből ráhúzzák, hogy putyinista, ha tetszik neki valami intézkedés, ami orosz érdeket szolgál. Például, ha azt mondja, hogy neki jobb lenne az olcsó olaj. A zenész úgy véli, a dolgok hátterében Amerika „ügyködik”.

Az is kiderült, hogy Ferót az bántja, hogy ő liberális, szeretné, ha mindenki mondhatná, amit akar, de ha ő történetesen Orbán Viktort szereti, akkor vannak, akik nekiesnek. Azért hozzátette, hogy

a magyar baloldal a hazaárulók szövetsége.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.