Bulvár

Aggódnak a rajongók Palik Lászlóért – Alig lehet felismerni

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.14 | 10:48
  • trendindex: 25

Palik Lászlót a ’90-es évek közepén a Forma-1 közvetítések révén ismerte meg az ország.

Palik Lászlót a ’90-es évek közepén a Forma-1 közvetítések révén ismerte meg az ország. A sportközvetítések mellett vetélkedőműsorokban is láthattuk, nagy sikerrel futott az Ötöd-ölő telefonos játék, amit Héder Barnával közösen vezettek.

Hosszú kihagyás után, 2019 januárjában tért vissza a képernyőre a TV2 Exatlon Hungary című ügyességi vetélkedőjének műsorvezetőjeként. Majd a Palikék világa by Manna címet viselő új YouTube-csatornáján beszélt, arról, hogy új formátummal tér vissza. 2021 júniusában derült ki, hogy Palik László elköltözött Marsi Anikótól, miután válságba került a házasságuk. Marsi Anikó kifejtette, hogy természetesen nem egyik pillanatról a másikra ment tönkre a kapcsolat.

Most azonban a rajongói már aggódni kezdtek érte, hiszen több kommentelő is arról beszélt, hogy teljesen megváltozott, elhagyta magát és a válása óta rá sem lehet ismerni.

Marsi Anikó és Palik László 2003-ban Az ország tesztje című tévés IQ-teszt forgatása során ismerkedtek meg egymással közelebbről. 2005-ben házasodtak össze, a következő évben megszületett Vilmos fiuk, akit 2009-ben Vince követett. Évekig éltek Mallorcán, de 2016-ban a TV2 felkérte Marsi Anikót, legyen a Tények műsorvezetője. A két tévés házassága 16 év után megromlott , 2021 júniusában látott napvilágot.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló