Bulvár

Galambos Lajos elárulta, miért nem vonult be a börtönbe

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.15 | 19:18
  • trendindex: 3

A nap folyamán a Vértesben látták kirándulgatni a zenészt.

A hírek szerint szerda reggel kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe Galambos Lajosnak, ám ahogy arról mi is beszámoltunk, a trombitás nem jelent meg a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetnél.

A nap folyamán a Vértesben látták kirándulgatni a zenészt, akit áramlopás miatt ítéltek 3 év 6 hónapra. Lajcsi most a Blikknek beszélt a történtekről.

A rám vonatkozó jogszabályokat, bírósági határozatokat maradéktalanul betartom, azok szellemében járok el. Az utóbbi időben több olyan információ is szárnyra kapott a sajtóban a börtönbe vonulásom időpontjával és helyszínével kapcsolatban, amiket hivatalosan senki nem erősített meg

– mondta Lajcsi, vagyis ez alapján úgy tűnik, nem ma kellett bevonulnia a börtönbe, igaz, azt nem árulta el, hogy pontosan mikor.

Azt viszont elmondta, hogy mostanra besokallt, úgy érzi magát, mint egy űzött vad, a birtokára katasztrófaturisták járnak, biztonsági szolgálatot kellett felfogadnia.

Az utóbbi időben kaptam hideget-meleget, ezért úgy döntöttem, hogy a harcomat a bíróságon szeretném a továbbiakban megvívni, nem a nyilvánosság előtt

– jelentette ki Galambos Lajos.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.