Bulvár

Lehull a lepel: ezért áll perben Brad és Angelina 

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.18 | 18:18

Pitt elmondása szerint megegyeztek abban volt feleségével, hogy egyikük sem adja el a maga részét a másik beleegyezése nélkül.

A Privátbankár számol be róla, hogy a pár ellenőrző részesedést vásárolt 2008-ban a Chateu Miraval birtokban, majd hat évvel később összeházasodtak. Pitt elmondása szerint megegyeztek abban volt feleségével, hogy egyikük sem adja el a maga részét a másik beleegyezése nélkül. Angelina Jolie ezt nem tartotta be. A színésznő egyelőre nem kommentálta a vádat.

(fotó: Getty Images)

Az Oscar-díjas Brad Pitt ügyvédei azt állítják indoklásukban, hogy a Chateau Miraval a rajta levő szállással és szőlővel Dél-Franciaországban „Pitt szenvedélyévé vált”, és irányítása alatt többmillió dolláros sikertörténetté vált.

A periratok, amelyeket Pitt csütörtökön nyújtott be Los Angelesben, azt is tartalmazzák, hogy Pitt nagyban hozzájárult a birtok profitábilissá válásához, amely így „a világ egyik legjelentősebbnek tartott rozébor előállítójává vált”.

Brad Pitt kifejtette továbbá, hogy Angelina Jolie az ő tudta nélkül adta el a részét egy luxemburgi szeszes ital gyárnak, amelyet egy orosz üzletember, Jurij Sefler irányít.

„Eladta a részét annak tudatában és kimondottan azzal a szándékkal, hogy Sefler és leányvállalatai irányítást szerezzenek abban az üzletben, amelynek Pitt szentelte az idejét, továbbá azzal a szándékkal, hogy kisebb jelentőségűvé tegyék Pitt befektetését a Miravalban”,

olvasható a dokumentumokban.

Pitt ügyvédei azzal vádolják Jolie-t, hogy ezzel a lépéssel „indokolatlan kárt” akart okozni volt férjének, aki „pénzt és verejtéket nem kímélve foglalkozott a borüzlettel”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.