Bulvár

30 év után távozik az Operettszínházból Kerényi Miklós Máté

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.19 | 10:16

Nehéz döntést hozott meg.

Fotó: TV2

Nehéz döntést hozott Kerényi Miklós Máté, ebben az évadban még láthatjuk a Budapesti Operettszínház színpadán, szeptembertől már nem lesz a társulat tagja.

Szeretnék megosztani veletek valamit. Hetek, hónapok óta őrlődöm és vívódom, de végül azt a nehéz döntést hoztam meg, hogy ez az évad lesz az utolsó, amit a Budapesti Operettszínházban töltök. Szeptembertől nem lépek fel erre a csodálatos színpadra, nem leszek a társulat tagja.

A döntés okairól nem szeretett volna beszélni, mint írja, “nyilvánvalóan egy ilyen horderejű lépés nem csupa jó dolgok következménye”.

Mindezek ellenére azonban szeretnék csak a szépre és a jóra emlékezni, azokról beszélni, és a jövőre koncentrálni, új célokat, kihívásokat keresni!

Hozzátette:

Higgyétek el, nagyon nehéz számomra ez a döntés, hiszen az egyetemi éveimet leszámítva, az elmúlt 30 évben ebben a színházban dolgoztam végig. Ez a színház lett a második, olykor elsőszámú otthonom, s a benne dolgozók a családom. Hiányozni fog, s megszakad a szívem egy része, de hiszek magamban, bármennyire is tűnjön ijesztőnek az előttem álló bizonytalan!

A teljes bejegyzés itt olvasható.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló