Bulvár

Várkonyi András kitálalt Fodor Zsókáról: Hatalmasat csalódott benne

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.19 | 10:48

Nem dolgoznak többet együtt.

Fotó: RTL

Hosszú időn át játszottak együtt az RTL népszerű sorozatában, a Barátok köztben, ahol házaspárt alakítottak. Legutóbb pedig az Örök szerelem című darabbal járták az országot, ám az előadásuk hirtelen eltűnt a színpadról.

A Blikk megkereste mindkét színészt, Fodor Zsóka szűkszavúan reagált a miértekre és csak annyit mondott, nem vesztek össze Várkonyival, megbeszélték, hogy többet nem dolgoznak együtt.

Várkonyi András elmondta,

tavaly emberileg és szakmailag is csalódott a színésznőben.

Mint mondta, még ősszel történt az eset.

 Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek

– idézte fel a történteket a színész. Várkonyi hozzátette,

Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr. Letagadta az egészet. Nekem pedig nem küldött egy üzenetet sem. Ez nemcsak emberi probléma, hanem szakmai is.

A színész elmondása szerint a történtek miatt 3-400 ezer forintot bukott. Szomorú dolognak tartja, hogy Zsóka ezt ennyi év után megtette vele.

Nem haragszom rá, de nem dolgozunk többet együtt

– jelentette ki Várkonyi.

Forrás: ATV


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.