Bulvár

Lendvai Miklós halála előtt értetlenül áll mindenki, rendőrség is vizsgálja az ügyet

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.20 | 18:38
  • trendindex: 3

Miki, miért tetted? - kollégái találtak rá az öt gyermekes válogatott focistára.

47 esztendősen elhunyt Lendvai Miklós, korábbi 23-szoros válogatott labdarúgó – jött a hír hétfőn. A ZTE hajdani válogatott középpályása a közönség kedvence volt, később viszont eltávolodott a futballtól. Az 1996-os atlantai olimpián is szereplő sportoló némi edzősködés után apósa építőipari vállalkozásában épített karriert, miközben párjával öt gyereket neveltek – írja a Sportal.

Lendvai a civil életben is fáradhatatlanul dolgozott,

hétfőn reggel viszont hiába várták kollégái, hívásaikra sem reagált, s édesapja sem érte el. Úgy tudjuk, munkatársai ezek után kimentek a házához, és ők találtak rá holtan, egy melléképületben. Volt csapattársait sokkolta Lendvai halálának híre. Vincze Ottó Instagram-oldalán megható üzenettel búcsúzott jó barátjától, egykori ferencvárosi csapattársától. „Miki, miért tetted? Mindig erősnek mutattad magad… 12 éves korunkban találkoztunk először. Szobatársam voltál mindenhol. Egy harcos voltál.

Kihoztuk a maximumot Prágából, ha te is így tennél, nézz bele a videóba, ahol tippeket adok a legjobb ár/érték arányhoz! 

A szívem összetört ma. Miki, drága BARÁTOM Isten Veled!”

– írta a korábbi válogatott középpályás. A rendőrség a Sportal kérdésére annyit közölt, hogy „az említett ügyben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja a haláleset körülményeit.”

Nyitókép: Csurla – A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=16266507


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló