Bulvár

Tiszta vizet öntött a pohárba Szinetár Dóra és Szandi, kiderült az igazság

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.21 | 17:18

Sokan azt hitték, hogy Szinetár Dóra és Szandi nincsenek jóban. Most kendőzetlen őszinteséggel meséltek a kapcsolatukról.

Több közös is van kettejükben, mindketten művészi pályát választottak, 47 évesek és többgyermekes anyának mondhatják magukat, ráadásul szinte egyszerre robbantak be a köztudatba. Ők ketten már azelőtt találkoztak, hogy híresek lettek volna.

Szandi elmondta, még 12 évesen statisztaként szerepelt a Nyomorultak című musical színpadi változatában, amiben Dóra is játszott. Személyesen ugyan nem beszéltek, de már tudtak egymásról. Őt nem lepte meg Szinetár Dóra berobbanása a zeneiparba.

Hallottuk a híreket, hogy a sikerem után az egyik lemezkiadó szerződést kötött egy új tinisztárjelölttel. Emlékszem, amikor Dóra első slágere kijött, az akkori menedzseremmel és pót­apukámmal, Fenyő Miklóssal arról beszélgettünk, hogy fel kell kötnünk a gatyánkat, mert megjelent a konkurencia. Dórát nagyon tehetségesnek tartottam – vallotta be a Best magazinnak Szandi.

Sokan úgy hitték a két fiatal rivalizál és nem is jönnek ki jól egymással. Voltak, akik össze is próbálták ugrasztani őket.

Hírlapi kacsa volt, hogy rivalizálunk egymással

– mondta Szinetár Dóra.

Friderikusznak akkoriban volt egy talkshow-ja Nyíregyházán. Szandit meghívta vendégnek, engem pedig telefonon kapcsoltak be a műsorba. Sándorral sokszor emlegettük azóta is ezt a beszélgetést, amit úgy próbált alakítani, mintha mi nem szeretnénk egymást, de ezt sehogy sem sikerült elérnie, mivel nem volt köztünk ellentét, sosem mondtunk rosszat a másikról. Szandi a vagány, rock and rollos vonalat képviselte, az én dalaim pedig – azt az egy, Buli után a takarítás című dalt leszámítva – intellektuá­lisabbak voltak, nem kifejezetten pörgős slágerek. Mindig elismertük egymás sikerét, és azon túl még szimpatizáltunk is egymással

– idézte fel Dóra, és tisztázták a helyzetet, miszerint a mai napig jó viszonyban vannak.

Forrás: Blikk.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló