Bulvár

Íme, Hollywood ördögűzője, akit azért senki sem így képzelne

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.22 | 15:17

Hogyan képzeled el azt az embert, aki hollywoodi Sam és Dean Winchesterként ingyen megszabadítja a hírességeket a bosszúálló szellemektől és lélekvadász démonoktól?

Nos, a 39 éves Rachel Stavis egy törékeny, vonzó nő, Los Angeles-ben él, és kislánykora óta tudja, hogy nem olyan, mint mások: olyasmit lát, amit az emberek többsége nem. Hivatásszerűen horror forgatókönyveket és regényeket ír, egyébként viszont szívesen – és térítésmentesen – segít abban, hogy szellem- és démonmentes legyen a hírességek háza. A szellemeket hazaküldi a fénybe, a démonokat pedig kiűzi, méghozzá eléggé magas siker-rátával.

Beavatkozásai olyannyira hatékonyak, hogy még hosszú ideje tartó álmatlanságot is sikerült már meggyógyítania, illetve egy évek óta gyerekre vágyó pár életébe is egy gyógyító rituáléja hozta meg a gólyahírt.

✨ WHAT A WAY TO WAKE UP! ✨ Forgive my messy everything, but wow – I’m amazed! Front page of Drudge Report. New York Times New and Noteworthy. AND SISTER OF DARKNESS HAS HIT BESTSELLER! I am so happy and thrilled the book is reaching you, helping you, and showing you a bit of my world! ? Thank you to my amazing team, the incredible press that has truly shown my unusual and controversial work in such an unbiased way, and THANK YOU so very much for your support! I could not have done this without you – and it’s all just beginning!! What an incredible gift. I am humbled. I am grateful. You are all amazing. @thedrudgereport @nytimes ✨ #energy #frequency #vibration #spirit #universe #entity #exorcism #sisterofdarkness #bestseller #?

RH Stavis (@rhstavis) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.