Zene

Hiába is hívná a Megasztár, nem lesz zsűritag Azariah

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.01 | 18:25

Már elindultak a találgatások a Megasztár ítészi gárdáját illetően. Egyelőre semmi biztosat nem tudni, kivéve azt, hogy Azahriah nem lesz zsűritag.

Korábban már megpróbálták beszervezni egy ismert tévés tehetségkutató zsűrijébe, de visszautasította a felkérést. Azahriah az elmúlt években az egyik legnépszerűbb magyar előadóvá nőtte ki magát, így jogosan adja magát a kérdés, miért nem szerepel tévéműsorokban. „Csak pár alkalom volt, amikor betekintést nyertem a színfalak mögé, és már az hányinger volt. Szerintem világszinten rossz a tévének a hozzáállása, de Magyarországon még inkább. Meg annyi rosszindulatú arc van, aki felső pozícióban van, és kioszt mindenkit. Volt egyszer valamilyen zsűri, tényleg nem tudom már, melyiké. A menedzsment mondta, hogy van ilyen, én meg jeleztem, hogy vállalnám. Kérdezték, nem lenne-e arcon köpés, mire azt mondtam, hogy szerintem a zsűrizés pont olyan dolog, amikor felülkerekedek azon, hogyan állok a tévéhez, és egy ilyen műsorhoz a személyemmel még talán hozzá is tudnék adni valamit, fasza véleményeket mondanék” – mesélte a Jólvanezígy című YouTube-műsor vendégeként.


„Tényleg csak a zenét nézném, azt kritizálnám, akár kegyetlenül is. Lettem volna erre, csak aztán adtak egy szerződést, és abból látszott, hogy milyen megkötések, kötelező interjúk vannak. Mondtam, menjetek akkor máshova, keressetek mást” – tette hozzá Azahriah.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.