Zene

„Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan jelen legyünk” – A Children Of Distance három új dalon dolgozik

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.01 | 09:05

A zenekar felébredt a téli álomból és teljes gőzzel belevetették magukat a munkába. Hamarosan három új dallal jelentkeznek, és már a koncertnaptárjuk is körvonalazódik. Nyári Roland, Shady mesélt a megjelenő dalokról és fellépéseikről.

Az új dalok között van egy olyan dal, amely igencsak izgalmas a közreműködő zenész miatt.
„Úgy tervezzük, hogy minden hónapban kijövünk egy új dallal. Jelenleg három projektünk is van, mindegyikből egy-egy verze hiányzik, hogy összeálljon. Ebből az egyikben Luis-zal dolgoztunk, akivel már évek óta ismerjük egymást: először egy díjátadón találkoztunk, odaszaladt hozzánk és megkért, hogy csináljunk egy közös képet, majd úgy alakult, hogy együtt dolgoztunk egy videoklipen. Összehaverkodtunk és kiderült, hogy marha jó hangja van, így felvetődött, hogy beszáll egy dalba, és el is kezdtük a közös munkát. A refrént csodásan megénekelte és sikerült tökéletesen átadnia a mondanivalóját. A dal egyelőre még Devil munkacímen fut, a végleges címet majd megálmodjuk. A hangulata melankolikus és sötét, már nagyon várjuk a megjelenést” – mesélte Shady, aki zenekarával album helyett single-dalokban gondolkodik.

„A különálló dalokban az a jó, hogy száz százalékosan arra tudunk koncentrálni és folyamatosan tartalmat tudunk adni a közönségnek, ugyanis fontosnak tartjuk, hogy konzisztensen jelen legyünk. Ezzel szemben a lemez előnye, hogy tematikusan épülnek a dalok, nagyon élveztük azt az időszakot, amikor volt egy központi téma, amely köré gyűjtöttünk az ötleteinket, hogy egységes képet alkossunk. A lemez hátránya viszont, hogy egy-egy dal nagyot megy, a többi pedig – ami egyébként lehet ugyanolyan jó – „elveszik”. Ezért döntöttünk úgy, hogy minden egyes dalból szeretnénk kihozni a maximumot, ezért nem egyszerre, album formájában jelentetjük meg.”

A Children Of Distance koncertnaptárja is szépen telik.
„A történet megoszlik, ugyanis míg korábban csak zenekaros koncerteket adtunk, az elmúlt években egyre nagyobb igény van a félplayback műsorra is. Szerencsére van mindkettőből felkérés, és olyannyira sok felkérésünk van, hogy egy görögországi utat is le kellett mondanom. Általában télen nyaralok, ám idén megkockáztattam, hogy lefoglalok egy nyaralást, mivel tavaly és tavalyelőtt sem volt fellépésünk május elején. Aztán hívott a menedzserünk, hogy idén jelenésünk lenne, ezért lemondtam az utazást. Örülök, hogy szépen telik a koncertnaptár. Május elsején indul a szezon és egészen őszig menetben leszünk” – tette hozzá Shady.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló