Celeb

Kulcsár Edina negyedik terhessége milliókat hozhat

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.01 | 17:32

Hetekig tartó találgatások után az egykori szépségkirálynő és férje G.w.M. bejelentették, hogy második közös gyermeküket várják.

Edina kisfiút hord a szíve alatt.
“Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem! KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de mostmár három lesz!” – osztotta meg a rapper az Instagramon.

Nem csoda, hogy hatalmas az öröm, ráadásul Edina, mivel nemsokára négygyermekes édesanya lesz, anyagilag is előnyökhöz jut, ugyanis a négy vagy többgyermekes édesanyák életük végéig mentesülnek személyi jövedelemadójuk fizetése alól, amiről a Borsnak egy szakértő, Pataki Ágnes is megszólalt. “A kedvezmény a vér szerinti és az örökbefogadott, illetve a már felnőtt gyermekek után is jár. A négy vagy többgyermekes édesanyák életük végéig mentesülnek személyi jövedelemadójuk fizetése alól, mely a kereső tevékenységből származó jövedelmük után jár. Ez egészen addig így marad, míg nem módosítják a törvényt. A jogosultság annak a hónapnak az első napján nyílik meg, amelyben az édesanya először minősül négy vagy több gyermeket nevelő anyának” – nyilatkozta a lapnak a mérlegképes könyvelő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló