Celeb

Csuti Dubaiban ünnepli születésnapját a kedvesével

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.01 | 11:13

Szabó András Csuti és kedvese, Bianka néhány nap múlva repülőre ül, hogy kiszakadjanak a hétköznapokból és csak egymásra koncentráljanak.

Az üzletember és kedvese több mint egy éve alkotnak egy párt, és a jövőjüket is együtt tervezik.
„A 40. születésnapom alkalmából Dubaiba és Abu Dhabiba utazunk. Bius még nem járt ott, ezért különösen nagy izgalommal várjuk. Tavaly Dominikára repültünk télből a nyárba, nagyon élveztük a kettesben töltött időt. Alapvetően nehezen tudok a pihenésre összpontosítani, de Bius mellett ki tudok kapcsolni. Jó lesz kiszakadni egy kicsit a hétköznapokból, amikor semmi mással nem kell foglalkozni, csak azzal, hogy jól érezzük magunkat. Megyünk majd tevegelni a sivatagba és várost nézni, valamint egy ejtőernyős ugrást is beterveztünk. Az a típusú nyaraló vagyok, aki szeret minél többet megtudni az adott kultúráról, míg Bius inkább a napon fekve koktélozgat. Majd a kettőt ötvözzük” – árulta el Csuti, aki kapcsolatukról is mesélt.

„A kezdetektől fogva nagyon fontosnak tartottam, hogy Bius minél jobban szokja a gyerekeket mellettem. Eljött a szülővárosából, otthagyta a baráti társaságát és belecsöppent az életembe, ami egy fiatal lánynak nem kis kihívás, de fantasztikusan veszi az akadályokat. Most az a célja, hogy megszerezze a másoddiplomáját, ha az megvan, akkor a kapcsolatunkban isszintet léphetünk – tette hozzá Csuti.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló