Bulvár

226 kilóról fogyott 90 kilósra ez a srác két egyszerű dologgal

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.02 | 11:18

Van, hogy nem kell nagy dolgokra gondolni, ha életmódváltásról van szó, bár persze a nagy elhatározást és a kemény munkát így sem lehet megspórolni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The workouts evolve and with consistency your body will change. But don’t ever lose sight of that person on the inside not just the physical image in the mirror. Doesn’t matter the gym or the diet you follow just trust the process and give it your all. . . 🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺 #saturdayvibes #saturday #weekend #transformation #snowday #feelgood #workout #pray #football #love #lol #fitspo #inspire #weightlosstransformation #believe #instagood #funny #photooftheday #happy #weightlossjourney #weightloss #motivate #weightlifting #flexfriday #facetofacefriday #obesity #transformationtuesday #crossfit

🅹🆄🆂🆃 🅰 🅼🅰🅽 🅾🅽 🅰 🅼🅸🆂🆂🅸🅾🅽 (@porro92) által megosztott bejegyzés,

A dél-floridai Alex Porro mindig is duci kisfiú volt, kamaszként pedig iszonyúan szégyellte testét, eszébe se jutott fitneszterembe járni emiatt. Bánatában inkább oreóval és chipsszel zabálta a mirelitpizzát. A legsúlyosabb 226 kilósan volt, itt azért már sejtette, hogy ha nem áll le, nem éri meg a 40-et sem.

A 27 éves férfi végül két egyszerű dolgon változtatott: elhagyta a gyorskaját (továbbra is kielégítően, csak épp egészségesen táplálkozik), és minden nap reggel 5-kor kel, hogy CrossFit-edzéseken vegyen részt, amibe teljesen beleszeretett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.