Bulvár

Megszólalt Lagzi Lajcsi, így van most: “Mintha az életemet vették volna el”

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.02 | 16:18

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, mentők szállították kórházba Galambos Lajost.

Fotó: TV2

A Blikk információi szerint a zenész már otthonában lábadozik. Lagzi Lajcsi megerősítette a hírt a lapnak, mely szerint kórházba szállították tegnap. Elmondása szerint egy távoli rokon volt mellette az otthonában, amikor rosszul lett.

Lagzi Lajcsit szirénázó mentő vitte kórházba

Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem

– mesélte Galambos Lajos. Elmondása szerint ennek ellenére, nem akarta, hogy a rokona mentőt hívjon hozzá, de “ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rá”. Mint mondta, valóban két mentő érkezett a birtokára.

Az első autóban nem volt olyan felszerelés, amire a teljes körű kivizsgálásomhoz elengedhetetlenül szükség lett volna, így kértek még egy, már jobban felszerelt mentőt. Végül az szállított be a tatabányai kórházba

– mesélte, majd hozzátette, órákat töltött a sürgősségi osztályon, ahol rengeteg vizsgálatot elvégeztek. Újabb gyógyszert is kapott, amit ezentúl napi rendszerességgel kell szedni a korábbi kezelések miatt.

És ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el

– mondta el a lapnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Pucérra vetkőzött Halle Berry
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 23.