Bulvár

Közeli munkatársa árulhatta el Lagzi Lajcsit

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.03 | 12:18

Lagzi Lajcsi szerint ez az árulás vezetett ahhoz, hogy végül kórházba kellett mennie – a börtön helyett.

Lagzi Lajcsi elmesélte, hogy mi is történt vele szerdán délután, boldogasszonypusztai birtokán – írja a Blikk. „Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem.” – panaszolta el Lagzi Lajcsi. A zenésznek egy távoli rokona segített a rá törő roham átvészelése során.

Végül Lajcsi akarata ellenére ez a rokon hívott mentőt hozzá,

annyira megijedt. Lajcsit a tatabányai kórházba  szállították, ahol az orvos fulladásos rohamai miatt határozatlan időre eltiltotta a trombitálástól. „Úgy érzem magam, mint az a kutya, aki már a földön fekszik, de még belerúgnak. Sajnos, belém is olyanok rúgnak, akikről fel se mertem volna tételezni.” – mondta Lajcsi, majd így folytatta:

„valótlanságokat terjesztenek rólam a sajtóban,

amivel korábban nem foglalkoztam volna, de az ellenem folyó eljárásban hatalmas károkat okozhatnak.”. Végül magánnyomozó fogadott, hogy megtudja, ki szivárogtatott róla valótlan információkat. „Amikor a nyomozás eredményeként megtudtam, hogy egy olyan stábtagom árult el, akivel évtizedek óta együtt dolgozom, lelkileg padlóra kerültem.” – fejezte be Lajcsi, aki szerint az árulásnak köze volt ahhoz, hogy kórházba került.

Megszólalt Lagzi Lajcsi, így van most: “Mintha az életemet vették volna el”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló