Celeb

Pornós lesz Molnár Anikó? Mi eláruljuk az igazságot!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.03 | 09:05

Az egykori valóságshow-szereplő egy évvel ezelőtt indította el Only Fans oldalát, amelyen erotikus tartalmakat oszt meg. Anikó szexi fotóinak és videóinak olyan sikere van, hogy milliókat keres vele.

„Az sem érdekel, ha valaki pornósnak hisz. Az első hónapban olyat robbant ez az egész, és olyan bevételem lett, hogy elgondolkodtam” – vallotta be az összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, és azt is elárulta, hogy kezdetben szemérmetlenebb tartalmakat osztott meg.

Meztelen képei az első pár nap alatt százezreket hoztak. „Ezer feletti az előfizetőim száma, és még az oldalon belül fizetős tartalmaim is vannak. Már az elején láttam, hogy ez nagyon nagy biznisz, sok milliós, amit én sem hittem el. Volt olyan felkérésem két amerikai tartalomgyártótól, akik a menedzsmenten keresztül kerestek meg, hogy szeretnének velem forgatni,  10 millió Ft-ot ajánlottak.  Egyszeri forgatás lett volna, és nyilván nem idegenvezetésről volt szó, de ez már nálam a pornó kategória” – meséli Anikó, akinek fontos, hogy a saját maga ura legyen, ne legyen főnöke, akkor és azzal a személlyel forgasson, akivel szeretne.

Bár korábban több határt is átlépett, akad olyasmi is, amire kategorikusan nemet mond.
„Több olyan dolog van, amit nem csinálok soha, például nem voltam még nővel  vagy több emberrel egyszerre, és ezeket a jövőben sem teszem meg. A tartalmaimban annyit mutatok, amennyit a négy fal között engedek. Kaptam már ajánlatot csajtól, ez biztosan sok pénzt hozna és nagyot ütne, de nem tudom megtenni, mivel soha életemben nem csináltam ilyet. Vannak olyan határok, amelyeket semmi pénzért nem lépnék át” – tette hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló