Királyi család

Ön is vehet olyan bóvlit, mint Meghan Markle!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.04 | 16:15

Sussex hercegnőjének stílusos megjelenése mindig beszédtémát biztosít, ami most sem történt másként. Ezúttal napszemüvegével hívta fel magára a figyelmet, amelyről kiderült, hogy egyik rajongója tervezte.

Meghant Vancouverben kapták lencsevégre, ahol egy feltűnő kiegészítőt viselt. A szemfüles rajongók kiderítették, hogy nem egy méregdrága darabról van szó, hanem csupán egy 59 dolláros szemüvegről, így nem kell “királyi fizetés” ahhoz, hogy valaki Meghan megjelenését utánozza.

A hercegné egyik rajongója pedig azt is észrevette, hogy a szemüveget a fia tervezte. „Az anyukám szólt a hírről, aztán a mail majdnem felrobbant a sok üzenettől” – meséli Chase Fisher, a Blenders Eyewear alapítója és vezérigazgatója a People magazinnak. „Amióta láttam a Briliáns elmék című sorozatban, rajongok érte. Harry herceggel fantasztikus párt alkotnak, és az, hogy a szülővárosom mellett élnek, a sors a keze. Csodálatos lenne együttműködni a hercegnővel egy napszemüveg-kollekción, a Markles’ telitalálat lenne!” – tette hozzá lelkesen Fisher. A napszemüveget az internet azonnal felkapta, amelynek köszönhetően a webshop, ahol meg lehet rendelni, hatalmas forgalmat bonyolít.

Meghan egy stílusszakértő szerint remek érzékkel válogatja össze szettjeit, amelyek klasszikus, visszafogott stílusát közvetítik. Harry herceg felesége a pazar egyszerűséget képviseli, amelyre a pénztárcabarát szemüveg is tökéletes példa.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló