Bulvár

Így vernek át az OnlyFans-modellek!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.04 | 14:05

Frappánsan játsszák ki az OnlyFans-modellek az Instagram meztelenséggel kapcsolatos szabályait. Bár nem tudni, meddig válik be ez a stratégia, jelenleg működik.

Fotó: Freepik

Az OnlyFans tartalomgyártóinak nehéz dolguk van, ugyanis a legnépszerűbb közösségi oldalakon gyűjtenek feliratkozókat, azzal acéllal, hogy előfizetőkké konvertálják őket, azonban az Instagram gátat vetett az igyekezetüknek. Eddig.

A Twitter/X-szel ellentétben ugyanis az Instagram tiltja a női mellek és a nemi szerveket ábrázoló fotók megjelentetését, így a modelleknek új stratégiát kellett kitalálniuk. Ami sikerült is.

Mivel az Insta közösségi irányelveiben szerepel néhány kivétel, például, hogy a női mellbimbót ábrázoló fotók megengedettek, abban az esetben, ha szoptatással, szüléssel és szülés utáni pillanatokkal, egészségügy témakörével (masztektómiával, mellrákfelvilágosítással) vagy tiltakozó akcióval kapcsolatos képekről van szó, az OnlyFans modelljei meg is találták a kiskaput.

Szoptatást imitálva mutogatják mellüket. Úgy tesznek, mintha csecsemőket szoptatnának, de a felvételeken általában bábukat tartanak a kezükben.

A Daily Mail rákeresett az Instagramon a szoptatás keresőkifejezésre, és – a valóban anyákat bemutató oldalak mellett – számos OnlyFans-sztár oldalára bukkant a találatok között – közölte a 24.hu.

Kérdés, hogy mennyire válik be a csalás, sok kommentelő ugyanis tiszteletlennek tartja a látottakat.

A brit bulvárlap megkereste az Instagram/Meta illetékeseit, hogy reagáljanak a bizarr jelenségre, egyelőre nem érkezett válasz a Facebookot is tulajdonló cégtől.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.