Bulvár

Zámbó Jimmy visszatér egy halottlátó szerint

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.04 | 16:45

A legendás énekes 23 éve nincs közöttünk, de a mai napig újabb és újabb pletykák keringenek róla.

A Királyként emlegetett énekes emléke a mai napig elevenen él az emberek szívében, rajongói nem engedték el. Egy ismert halottlátó, Kiss Kató szerint saját unokájaként fog visszatérni.

„A halált követően a lélek negyvenkét napig bolyong még a földön. Ez az idő, amit nyugodtan nevezhetnénk kicsekkolásnak is, a lélek számára a saját magával, az életével való számvetésről szól. Arról, mit csinált jól, mit kellett volna másképp. Ez a negyvenkét nap azzal telik, hogy a lélek előtt lepereg az élet, hogy aztán rendet tudjon rakni magában, mielőtt bejut a fénybe. Az ezt követő időszakban a lélek néha képes vissza-visszajárni, ha viszont bolygatva van, folyamatos közbeszéd tárgya – mint ahogy az Jimmy esetében is fennáll –, ezek az alkalmak sűrűbbé válhatnak. Részben ezért is nyughatatlan Jimmy lelke – mondta Kiss Kató halottlátó a Sorry! magazinnak adott interjúban.

„Nagyban közrejátszik az is, hogy a magyarokat még huszonhárom év elteltével is lázban tartják az őt övező rejtélyek, mítoszok. Még mindig rengetegen emlékeznek rá, nap mint nap szóba kerül, foglalkoznak vele, ezzel azonban csak Jimmy lelkét bolygatják. Mindemellett Jimmy szelleme azért is jár vissza gyakran, mert máig tisztázatlanok annak az ominózus éjszakának a körülményei. Bűnügyi rejtély Zámbó Jimmy halála már 2001 óta, ám jövőre minden bizonnyal pont kerül a történet végére, és a legenda is megpihenhet – magyarázta Kató, aki szerint a legenda unokájaként születik majd le.

„Jimmy lelke szeretne minél előbb újra leszületni, és ez akkor fog megtörténni, ha Krisztián, Adrián vagy Szebasztián gyereket vállal. A Király a saját unokájaként fog újra leszületni. Amíg ez nem következik be, az énekes igyekszik vigyázni családjára, óvni őket a rosszakaróktól. Azt tudni kell, hogy a lélek valamilyen szinten azért hordoz az egóból kisebb-nagyobb lenyomatokat. Zámbó Jimmy pedig nem volt akárki, és nagyon fontos számára mindaz, amit maga mögött hagyott: az életműve. Ahogy Elvis Presley, Freddie Mercury vagy Michael Jackson, Zámbó Jimmy is legenda volt. Köré is kultusz épült, és azok a rendkívül nagy energiák, amiket a rajongótömegek megmozgatnak, nem hagyják nyugodni a szellemét – tette hozzá a halottlátó.

Zámbó Jimmy középső fiának, Szebasztiánnak van egy fia, aki már tizenhárom éves. Arra nem tért ki a halottlátó, hogy az énekes miért nem akkor tért vissza, amikor első unokája megszületett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.