Celeb

Kiderült, ki rabolta el Stana Alexandra szívét

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.05 | 14:35

A népszerű táncművész és Meggyes Dávid kapcsolata tavaly év végén véget ért. A férfi már egy másik hölgy oldalán keresi a boldogságot, ezért nem csoda, hogy sokakat foglalkoztat a kérdés, vajon Alexandra életébe is betoppant egy új szerelem.

A táncművész közösségi oldalán árulta el, jelenleg ki az, aki megdobogtatja szívét és a legfontosabb helyet foglalja el az életében.
„Noir az én szőrös kisbabám, aki jelenleg a férfi az életemben, mindössze négy évesen. Ő az egyik legfontosabb lény számomra. Igyekszem minél több időt vele tölteni; sokat sétálunk és kirándulunk” – meséli Stana Alexandra, hozzátéve, hogy gyakran beszélget a kutyájával, aki számára sokkal több, mint egy egyszerű háziállat.

 

Bár ha tehetné, minden idejét kedvencével töltené, munkahelyére nem mindig tudja magával vinni. „ Sajnos a táncterem nem a legjobb hely számára, mert bár Noir egy rendkívül nyugodt és békés mopsz, ha játékról van szó, teljesen bepörög. Amikor táncolok, azt hiszi, játszom vele, és néha megharapdálja a bokámat” – árulja el Alexandra. Noirra ilyenkor általában anyukája barátnője vigyáz, hogy a táncművész zavartalanul tudjon a munkájára összpontosítani.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.