Celeb

Krausz Gábor és Mikes Anna merész lépésre szánta el magát!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.05 | 20:32

Mikes Anna és Krausz Gábor szerelme egyre komolyabbra fordul. A táncművész szerint álomszerű a Krausz Gáborral való szerelmük.

Anna korábban a magánéletét óvta a nyilvánosságtól, azonban a sztárséffel nyíltan mesél kapcsolatukról.
„Olyan ember vagyok, aki a magánéletét privátan kezeli. Nekem soha nem volt olyan, hogy kiraktam volna az aktuális barátomat, hogy ő a nagy ő és szelfi, meg nem tudom, micsoda. Soha nem szerettem volna a magánéletemmel felhívni magamra a figyelmet. A következő volt a kérdés, illetve nem is volt kérdés: szeretem ezt az embert vagy nem? Igen, szeretem, ez ezzel jár együtt, ennyi. Ő ez a csomag, és óriási figyelem van rajtunk” – mondta Anna a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában, ahol kapcsolatuk kezdetéről is mesélt.

„Már az elején összeboronáltak minket, amikor még semmi nem volt köztünk. Mindenki látta, hogy mi történik, csak mi nem. Nagyon drukkoltak nekünk. Egy mese az egész, az pedig, hogy megnyertük, hab a tortán. Ha nem nyerünk, akkori is nagyon boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Álomszerű az egész, ami velünk történt. Álomszerű, mese habbal” – árulta el a táncművész. „Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozunk” – tette hozzá Anna, aki le sem tagadhatná, mennyire boldog.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló