Sztárok

Akarsz egy igazi Star Wars-ereklyét? Eladó C-3PO feje

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.08 | 14:50

Most lehetőség nyílik bárki számára, hogy különleges tárgyakra licitáljon a Propstore honlapján.

Anthony Daniel, a Csillagok háborúja-filmek C-3PO szereplőjének alakítója úgy határozott, hogy elárverez néhány kiemelkedő darabot a hosszú évek alatt gyűjtött Star Wars-kollekciójából.

Fotó: Andrew Matthews – PA Images / Getty Images Hungary

Nem minden Star Wars-gyűjtemény egyforma, és ezt most egy különleges aukció is bizonyítja, ahol egy rendkívül ritka emléktárgy kerül kalapács alá, történetesen egy 1983-as Jedi visszatér filmjében viselt C–3PO-maszk. Ez a különleges emléktárgy becsült értéke 500 ezer és 1 millió dollár között mozog, így a rajongóknak lehetőségük nyílik egy valódi Star Wars-ikon részévé válni.

A Hollywood Reporternek nyilatkozva Daniel bevallotta, bizonyos tárgyaktól nehezen vált meg, különösen C–3PO csillogó fejétől.

50 éve élek együtt ezekkel a tárgyakkal, és nagyon vegyes érzéseim vannak az elengedésükkel kapcsolatban.

Végül azonban úgy határozott megosztja örökségét a rajongókkal.

Daniel a mindent el kell adni hozzáállás ellenére két különleges emléktárgyat megtartott. Az egyik egy Lucasfilm szobor volt, amelyet 40 éves szolgálata elismeréseként kapott. A másik egy C–3PO szobor legóból. C–3PO fontos szerepet játszik Daniel színészi identitásában, a jelmez pedig egyfajta maszk, amely mögé bújva a világ elé lép.

A jelmezt nemcsak a forgatások során viseltem, hanem az interjúk alkalmával is, így azonosítottam magam vele.

Az összes többi holmi a szekrényekben, fiókokban és a padláson hevert nála, kidobni sajnálja, így most lehetőség nyílik bárki számára ezekre a különleges tárgyakra licitálni a Propstore honlapján. Ami biztos: Daniel nem keveset szakít majd!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló