Celeb

Pucér Jimi Hendrix? Zalatnay így is látta!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.10 | 10:00

Zalatnay Sarolta londoni művészlakásában sokszor megfordult Jimi Hendrix. Méghozzá pucéran!

Zalatnay Sarolta páratlanul kalandos életét számos érdekes történet színesíti a múltból. Egy ilyen emlékezetes esetről mesélt, amikor teljesen meztelenül találkozott a legendás Jimi Hendrixszel. A történetből kiderül, hogyan került ebbe a szokatlan helyzetbe.

Czeglédi Zsolt / MTI

 

Az énekesnő megosztott néhány múltbéli képet a Borsnak, köztük egy olyat, ahol lánya, Niki szobájában egy Jimi Hendrix-poszter előtt ül. Kiderült, hogy a zenész képeivel díszített sarkot alakított ki a tárnoki otthonukban, ahol olyan zenészek posztereit tette ki, akikkel még Angliában ismerkedett meg és barátkozott össze. Így derült ki, hogy Hendrix nem hagyta magát rávenni arra, hogy alsónadrágot viseljen.

Berendeztem egy sarkot Niki szobájában, ahol sokat üldögéltem olyan előadok képei és plakátjai alatt, akikkel még Angliában ismerkedtem és barátkoztam össze. Volt ott kép Janis Joplinról, Elton Johnról, a Queenről és persze ott van mögöttem Jimi Hendrix egy plakáton. Nos, vele rengetegszer találkoztam, hiszen Londonban egy művészlakásban éltem, ahol egy svéd modell volt a lakótársam. Jimi vele járt, vagy legalábbis vele is. Gyakran járt fel hozzánk és ha megérkezett, ledobta a ruháit. Igen, az összeset. Meg sem tudom számolni, hányszor értem úgy haza, hogy ő a kanapén ült, anyaszült meztelenül. Ezerszer kértem, hogy legalább egy gatyát húzzon, de sosem tette meg.

– mesélte Zalatnay.

Jimi Hendrix is tagja a 27-esek klubjának

A világsztár 27 évet élt, így került be a tragikus 27-esek klubjába, hiszen rengeteg világsztár távozott az élők sorából ilyen fiatalon. Brian Jones, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain és Amy Winehouse csak néhány név a sok közül, akik ennyi idősen hunytak el.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.