Sztárok

Szabó Zsófi: „A mai világban nőnek lenni nehéz”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.12 | 09:05

A népszerű műsorvezető hazatért anyacsatornájához, a TV2 Mokka című műsorban ébreszti a nézőket, és nagykövetként egy új, nőknek szóló csatorna arcaként vágott bele a munkába. Zsófi az első hét kihívásairól és új feladatiról mesélt.

Az első hetet sikeresen zárta. Műsorvezető társával, Pachmann Péterrel remek csapatot alkotnak.

„A sajtótájékoztatón úgy kezdtem, hogy rutinos korán kelő vagyok, de még 5 év után is volt bennem izgalom, ami a napok előrehaladtával enyhült. Már önmaga az újdonság ereje kihívás volt, és úgy gondolom, nagy bátorság kell ahhoz, hogy váltani merjünk. Jó társaságból jöttem el, akiket szerettem, és most is olyan csapathoz tartozom, ahol jól érzem magam. Fontos számomra a visszaigazolás, és az, hogy a kollégák, hogyan viszonyulnak hozzám. Ma nőnapon, amikor a TV2 Klub elindult egy újrapozícionált csatornával, azt tudom mondani, hogy én is teljes értékű „mokkás” vagyok” – meséli műsorvezető, akivel kollégái is elégedettek.

Az egész hetet Pachmann Péterrel vitte végig, Zsófi a hét utolsó napján péksüteményekkel lepte meg a csapatot, hogy megköszönje a támogatást. „Nagyon fontos, hogy kialakuljon egy olyan közeg, ahol jó indítani a napot. Legyen szó a munkáról, egy délutáni jógáról a barátokkal, mindenkinek vannak terhei, amelyek nyomják a vállát. Egymás pozitív kisugárzásából és támogatásából tudunk töltekezni, amihez úgy érzem, itt minden adott.”

 

Zsófi a Mokka mellett a nőknek szóló új csatorna nagykövete is.
„Amikor arról beszélgetünk, hogy egy nő élete és karrierje során milyen kihívások elé néz, én ezekkel már szembe néztem: fiatalon lettem munkavállaló, huszonévesen céget alapítottam, feleség és édesanya lettem, majd karriert váltottam és közben sporttal és az életvitelemmel próbáltam példamutatással lenni a nőtársaim felé. Magamra is példaképként kell tekintenem és méltón képviselem a csatornát nagykövetként. A TV2 Klubon többek között az első résztől újra látható a Jóban Rosszban sorozat is, amelynek ikonikus szereplője voltam, így több kapcsolódási pont is van” – árulja el Zsófi, aki arról is mesélt, hogyan teremti meg az egyensúlyt édesanyaként, műsorvezetőként és több világhírű márka arcaként.

„Nem tudom, meglehet-e egyáltalán ennyi szerepkörben találni az egyensúlyt, maximum törekedni lehet rá. Nagyon nehéz akár egy dologban is száz százalékon teljesíteni, nemhogy több fronton. A mai világban nőnek lenni nehéz. Egyébként is maximalista vagyok, ami azzal jár, hogy teljesen sosem vagyok elégedett, de azoknak az embereknek, akiknek számít a véleménye tőlük pozitív visszajelzéseket kaptam. Anyukám, aki a legnagyobb kritikusom, azt mondta a Mokkás szereplésem után: ’rendben voltál kislányom!’ Mendel, a kisfiam, pedig ugyan azt állította, direkt mesét néz majd, mégis megnézte a műsort. Amikor mutattam neki a nézettséget, visszakérdezett: ’anya, te most melyik szín is vagy?’ – tette hozzá nevetve a műsorvezető.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.