Bulvár

Tízezrek szeme előtt alázta porba G. w. M-et Azahriah

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.17 | 15:18
  • trendindex: 3

Azahriah múlt hét végén adott nagykoncertet ahol pár szót szentelt G. w. M-nek is.

Azahriah és G.w.M nem ápol túl baráti viszonyt egymással. Előbbi még csak 21 éves, de egy hete telt házat csinált a Papp László Budapest Sportarénában, ősszel pedig európai turnéra megy.

A fiatal zenész csúnyán összeszólalkozott pár hónapja G.w.M-mel,

Napok óta kapja szegény @Azahriah a hideget-meleget itt, de erről még nem volt szó, pedig szerintem zseniális. 😂👇
by u/csokispalacsinta in talk_hunfluencers

miután annak haverja, Mr. Missh Azahriah egyik dalszövegéből idézett, sértegetve az előadót: “Azt mondja, kicsit rocksztár. Kisgyerek, kisgyerek… A rocksztár fogalma az egy kicsit bővebb… Azt mondja, kicsit rocksztár, hát ja, csak kicsit.” Erre Azahriah: „ezt elfelejtetted a fejemhez vágni faszim, amikor a benzinkúton képért jöttél oda vágod, és arról áradoztál, hogy mi vagyunk Desh-sel az új  nagy hullám. Én a pizza king type rappesek közül téged gondoltalak az egyetlennek, aki

Szánalmas ajándékot kapott a szexért Azahriah rajongója

annak ellenére, hogy trash, legalább autentikus, mert real. Sajnálatos”

Ezután G.w.M is beszállt a cicaharcba, amennyiben senkiházi b*zinak, és tiszteletlen kis k*csögnek nevezte Azah-t. “Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez most már nagyon gusztustalan stílus ahogy beszélsz. Mi az, hogy pizza king type rapper? Már akkor fellépni jártunk, mikor még azt sem tudtad, mi lesz belőled. Most már tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad öcsém. Örüljél annak, hogy a Missh rólad beszél, hát basszus, sose leszel egy Missh.

Egy igazi kis senkiházi b*zi vagy, egy tiszteletlen kis k*csög”

– szipogta a dzsipó rapper. Azahriah most Aréna-koncertjén ment neki G.w.M-nek, 12 ezer ember előtt.  A koncert elején egy fiktív hiradós bejátszással konferálták fel az előadót. Azahriah elrablását jelentették be, hozzátéve, hogy az énekest „kellemetlen frekvenciák hallgattatásával kínozták”. Éppen ekkor a háttérben a megkötözött Azahriah-val G.w.M albumát hallgattatják. És ezzel most új lendületet kapott a műbalhé is.

Kiszivárogtak a sztárgázsik: Azahriah 6,3 millió forintot kap egy 75 perces buliért


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló