Bulvár

Élő adásban tűnt el Tóth Andi – megszólalt a csatorna

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.21 | 09:48
  • trendindex: 2

A Blikk Információi szerint az adás alatt, majd utána is alapos fejmosást kapott Andi, és még azt sem tudni, lesz-e folytatása a történetnek.

A nemrég színpadtól visszavonult énekesnő nem ült a helyén, amikor a zenés show stúdiója visszakapta a képet és a hangot.

Fotó: TV2

Egy perc van adásig, hol van Tóth Andi? Tóth Andi, ülj vissza a zsűriszékbe! Fél perc… Húsz másodperc… Tóth Andi! Hol van Tóth Andi?

– szólongatta egyre hangosabban és egyre idegesebben az énekesnőt a felvételvezető a vasárnapi élő adás során, ám Andinak egy darabig se híre, se hamva nem volt, így a zsűri tagjai kényelmetlenül feszengtek a helyükön, amikor a műsort vezető Till Attila köszöntötte a nézőket.

Az élő adás kezdete után pár perccel sietve tért vissza az énekesnő, eközben a tévénőzők a szavazásra buzdító kisfilmet látták.

A Blikk szerint néhányan úgy gondolják, lehetséges, hogy az énekesnőn lévő ruha bonyolulttá tette a mosdószünetet. A lap viszont úgy tudja, Tóth Andi figyelmét a néhány hónapos rottweiler kutyája, Bailey vonhatta el.

A lapnak egy bennfentes azt mondta:

Andin egy nadrág volt, amelyre felülről rá volt húzva egy szűk szoknya, szóval nem egy kezeslábas vagy egy trükkös megoldás nehezítette a dolgát. Egyszerűen az történt, hogy Andi minden szünetben rohan a kutyushoz, akár ki is viszi a TV2 udvarára néhány percre, és olykor bizony elnézi az időt.

A bennfentes szerint Tóth Andi „eltűnése” azért is érdekes, mert a zsűri tagjainak és a versenyzőknek minden lépését gyakornokok hada figyeli. Elmondása szerint minden szereplő mellé ki van rendelve egy ember, aki segíti, ez a zsűritagoknál kiemelt szerep, hogy ha szükségük lenne valamire, ne nekik kelljen rohangálni.

Szinte mindenhova kísérik, figyelik, figyelmeztetik őket, mikor kell visszamenni a stúdióba. Ezért is érdekes, hogy Andi így megcsúszhatott az időt illetően.

Úgy tűnik, a csatorna belső ügyként igyekszik kezelni az esetet, ugyanis a Blikk erre vonatkozó kérdéseire a következő válaszokat kapta:

Tóth Andi, amikorra kellett, a helyén ült, az élő adás menetét nem zavarta meg

– állt a TV2 sajtóosztályától kapott válaszban.

Forrás: Blikk

Tóth Andi még utoljára énekelt egy hatalmasat


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.